EAS’s Renovated Space Now Open

The EAS Students’ Lounge is now open after renovations

The new lounge has a modern design, with individual couches as well as conference tables for students to work from. To ensure students’ comfort at the lounge, the ceilings have been raised and re-designed, and the lighting has been brightened. The EAS Department Office has also been renovated, and can now be accessed outside the lounge. EAS students are welcome to come in to study and work quietly.

EAS Lounge, which features large red and dark blue chairs, small round tables, and a white desk with grey desk chairs in the corner. Corner view of the EAS Lounge, right behind the podium, which is brown and grey. Corner view of the EAS Lounge with grey, flat cushions towards the side. Bookshelves mounted on the wall in the EAS Lounge. Bird's eye view of the EAS Lounge. Bird's eye view of the EAS Lounge. The EAS Department's front reception area, which includes a large desk with a computer against a blue wall. Corner view of the EAS Department's office that points to the kitchen area.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.